Topro Recover Startpakket 5 kg

Topro Recover Startpakket 5 kg

Adviesprijs: € 29,95

Een kwetsbare periode in het leven van de melkkoe is die rondom het afkalven. Er vinden namelijk grote veranderingen plaats waaronder het geboren worden van het kalf. Dit kost veel energie en de koe verliest veel vocht. Extra toediening van vocht en energie is belangrijk om de koe zo optimaal mogelijk op te laten starten na afkalven. Een doeltreffende manier om dit te doen is het toedienen van de Topro Recover.

Topro Recover voor goede weerstand en penswerking

Topro Recover is een koedrank die energie, calcium, magnesium, vitamines, sporenelementen en antioxidanten met elkaar combineert. Door de toevoeging van energie zal de koe zich fitter gaan voelen en eerder geneigd zijn om naar het voerhek te gaan om te vreten. Calcium is toegevoegd om te voorzien in de hoge calciumbehoefte na afkalven. Magnesium is toegevoegd omdat dit, net als calcium, belangrijk is voor het goed functioneren van spieren. De toegevoegde vitamines en sporenelementen ondersteunen de weerstand en penswerking.

Topro Recover voor een goede stofwisseling

Uniek aan de Topro Recover is de toevoeging van niacine, antioxidanten in de vorm van polyfenolen en een meloenaroma. Niacine is van groot belang voor het algemene metabolisme (stofwisseling). Antioxidanten zijn belangrijk bij het tegengaan van oxidatieve stress. Het meloenaroma draagt bij aan een uitstekende opname. Topro Recover moet worden opgelost in 20 liter warm water. Dit heeft als voordeel dat de pens direct na het afkalven gevuld wordt waarmee de kans op lebmaagdraaiingen wordt verkleind. Door de handige portieverpakking bent u altijd verzekerd van een juiste dosering en vers product.

 

Extra informatie

Artikelnummer 110005-A
Merk Topro
Diersoort Rund
Dosering 1 sachet per 20 liter water
Inhoud 5 X 1 kg Topro Recover, 1 X Topro emmer 20 L, 1 X RVS garde
Registratienummer GMP021562
Toediening oraal
Werkzame stof zie productomschrijving
Omdoos 1
BTW-groep Laag 9%

Beschikbaarheid: Direct leverbaar