Topro KetoCare 200 L

Topro KetoCare 200 L

Adviesprijs: € 725,00

Aanvullend dieetvoer voor melkvee

Topro Ketocare kan worden ingezet ter vermindering van het risico van slepende melkziekte, en bij herstel van slepende melkziekte (Ketose).

Energierijk en smakelijk

Topro KetoCare is een energierijk product bestaande uit de voedermiddelen propyleenglycol, glycerol en isomaltulosemelasse. Zowel glycerol als isomaltulosemelasse zijn beide erg smakelijk, waar propyleenglycol erg bitter is, en maken dat Topro KetoCare zonder problemen wordt opgenomen. Daarnaast vullen beide voedermiddelen het aandeel propyleenglycol goed aan omdat ze minder snel beschikbaar komen voor het dier. Met name isomaltulosemelasse is een voedermiddel die langzamer vrijkomt. Hierdoor voorziet Topro KetoCare de koe over een langere periode van energie.
Daarnaast is er niacine, vitamine B12, kobalt, Vitamine E en fenolen aan toegevoegd. Vitamine E en fenolen zijn beide antioxidanten die elkaar prima aanvullen. Niacine, vitamine B12 en kobalt zijn belangrijke bouwstoffen voor het dier en ondersteunen een gezonde penswerking.

Gebruiksaanwijzing en dosering:

Manier van verstrekken: topdressing over het voer, individuele orale behandeling, via Propydos systeem of middels menging door het voer.

Dosering: 250 ml per dier per dag, gedurende de eerste drie tot zes weken na afkalven.

Extra informatie

Artikelnummer 110012
Merk Topro
Diersoort melkvee
Dosering 250 ml per dier, per dag
Inhoud 200 l
Registratienummer GMP021562
Toediening oraal, menging door het rantsoen
Werkzame stof Glycerine, propaandiol, isomaltulosemelasse, natriumchloride, niacine, kobalt, vitamines E / B12, fenolen
Omdoos 1
BTW-groep Laag 9%

Beschikbaarheid: Direct leverbaar