Beursagenda

Bio Enterprise organiseert regelmatig kennisdagen en trainingen. Daarnaast neemt Bio Enterprise jaarlijks deel aan tal van beurzen en evenementen waaronder; AgriflandersFokveedagen, Horse Event, Melkveedagen, Landbouwdagen Intesieve Veehouderij en Rundvee & Mechanisatie Vakdagen etc.


NRM - Zwolle (NL)

NRM Zwolle

De komende editie van de NRM vindt plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019. Dit fantastische Nederlandse koeienevenement vindt wederom plaats in de IJsselhallen te Zwolle.

De NRM is al vele jaren een evenement dat veehouders en andere koeienliefhebbers met elkaar verbindt. Bio Enterprise en Topro Animal Health kunnen op dit evenement natuurlijk niet ontbreken en laten u o.a. de nieuwste producten en ontwikkelingen zien op het gebied van aanvullende diervoeders en klauwverzorging.

Wat: Nationale Rundvee Manifestatie
Wanneer: 28 & 29 juni 2019
Waar: Ijsselhallen, Zwolle (NL)
Hal: nntb
Standnummer: nntb

Beurstijden: 10.00u - 18.00uRMV - Hardenberg (NL)

RMV Hardenberg

De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg is hét evenement voor de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche. Tijdens de 24e editie van dit evenement kunt u kennismaken met de nieuwste producten en innovaties op het gebied van rundveehouderij. Bio Enterprise en Topro Animal Health kunnen op deze beurs natuurlijk niet ontbreken en laten u o.a. de nieuwste producten en ontwikkelingen zien op het gebied van aanvullende diervoeders.

De 24e editie van RMV Hardenberg vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg. 
De beurs vindt plaats van 29 t/m 31 oktober 2019 en duurt van 13.00 tot 22.00

Wat: RMV Hardenberg
Wanneer: 29 - 31 oktober 2019
Waar: Evenementenhal te Hardenberg (NL)
Hal: nntb
Standnummer: nntb

Beurstijden: 13.00u - 22.00uRMV - Gorinchem (NL)

RMV Gorinchem

De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem is hét evenement voor de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche. Tijdens deze editie van dit evenement kunt u kennismaken met de nieuwste producten en innovaties op het gebied van rundveehouderij. Bio Enterprise en Topro Animal Health kunnen op deze beurs natuurlijk niet ontbreken en laten u o.a. de nieuwste producten en ontwikkelingen zien op het gebied van aanvullende diervoeders.

De 24e editie van RMV Gorinchem vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem. 
De beurs vindt plaats van 26 t/m 28 november 2019 en duurt van 13.00 tot 22.00

Wat: RMV Gorinchem
Wanneer: 26 - 28 november 2019
Waar: Evenementenhal te Gorinchem (NL)
Hal: nntb
Standnummer: nntb

Beurstijden: 13.00u - 22.00u