Bestellen & Betalen

Met een Bio Enterprise account kunt u eenvoudig inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord. U kunt direct naar uw persoonlijke dashboard navigeren; daar vindt u een overzicht van (lopende) bestellingen, facturen, herhaalbestellingen en meer! Nog geen eigen Bio Enterprise account? Vraag deze vandaag nog aan!

Bestellen

Heeft u producten gezien in onze webshop die u wilt bestellen? Voeg ze eenvoudig toe aan uw winkelmandje door bij het product te klikken op de bestelknop. U kunt te allen tijde het gewenste aantal van betreffend product wijzigen. 

Besteld u vaker dezelfde artikelen. Plaats eenvoudig een online herhaalbestelling op basis van uw bestelgeschiedenis!

Heeft u liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Ook dat kan natuurlijk. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen: ma t/m vrij van 08.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 08.00 uur - 16.00 uur via: +31 546 666 666

Veilig betalen

Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u van Bio Enterprise een factuur. Deze factuur kunt u voldoen door het opvolgen van de daarop benoemde betaalvoorwaarden. (Online) Bestellingen en betalingen aan Bio Enterprise zijn veilig en vertrouwd! Hiertoe heeft Bio Enteprise diverse veiligheidsmaatregelen getroffen, waaronder het aanbieden van een beveiligde bestel- en betaalomgeving.

U herkent de veilige Bio Enterprise omgeving aan het volgende icoon in de browserbalk: